Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

FitReport.ro a testat în lunile de iarnă unii dintre cei mai buni pantofi de alergare de pe piață. De departe se distinge modelul apărut în această iarnă Nike Pegasus 33 Shield, care pe lângă niște caracteristici excelente, au și un look senzațional.

Nike Pegasus 33 Shield este o pereche de pantofi de alergare cu care am făcut peste 70 de kilometri din care mai mult de 40 pe zăpadă. I-am alergat prin București, pe trotuare, prin parcuri, pe zăpadă, ger și pe gheață.
Față de Pegasus 32, Pegasus 33 are schimbări mai mult subtile. Sistemul Flywire fixează piciorul mai bine, iar protecția la apă este foarte bună. Pantoful este foarte confortabil, oferă o susținere destul de bună, dar și posibilitatea de a alerga la viteze mai mari. Stratul care respinge umezeala este reflectorizant. Acesta te face vizibil chiar și în zonele mai întunecoase.
Nike Pegasus 33 Men are talpa Air Zoom care este mai zveltă și mai ușoară decât Lunarlon. Este mai responsivă la deformare și returnează mai multă energie. Suportul oferit piciorului este neutru, iar acest pantof este mai potrivit celor care au deja ceva experiență în alergare. Acum talpa are striații mai proeminente care ajută foarte mult la alergarea pe zăpadă. Combinația dintre spuma Midsole și tehnologia Zoom Air din călcâi permite o experiență destul de confortabilă în timpul alergării.
Partea de sus se numește Flymesh. La aceasta se adaugă un sistem Shield care ține apa și umezeala în exterior. Talpa Cushlon amortizează foarte bine și am avut probleme cu adaptarea doar la prima alergare. După aceea, sistemul Flywire s-a adaptat formatului piciorului și următoarele alergări au fost foarte confortabile. Nike-ul acesta este mai rapid, datorita greutății reduse, dar și a energiei returnate de Cushlon în alergare. Pentru o priză mai bună pe timpul alergării, pe suprafața tălpii sunt niște elemente numite Blown Rubber Crash Rails.
Ca o concluzie, Pegasus are o istorie importantă în spate, iar Pegasus 33 duce mai departe această istorie fiind un pantof pe care te poți și la competiții de iarnă. Eu l-am dus și pe la sala, l-am purtat și la ținuta de zi cu zi și s-a potrivit foarte bine în tinutele de acum, mai ales că se poartă culorile fosforescente de pe echipamentele de alergare.
Marca NIKE
Model Air ZOOM Pegasus 33 SHIELD
Tip Pantof alergare/neutral
Greutate 306 grame
Tehnologii: Flymesh, Flywire, AirZoom, H20 Repel

Nike Pegasus 33 shield

NIKE-air-zoom-pegasus-33-shield (1)

NIKE-air-zoom-pegasus-33-shield (2)

NIKE-air-zoom-pegasus-33-shield (3)

NIKE-air-zoom-pegasus-33-shield (4)

NIKE-air-zoom-pegasus-33-shield (5)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema