Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Al doilea test cu produse adidas pentru FitReport.ro, s-a nimerit să fie tot cu un model Response Boost. Este vorba de varianta 3M, mai precis, o generație mai nouă a primului produs adidas testat de noi.

Modelul a venit la noi tot în varianta de culoare albastră. De data asta modelul a primit și culoarea roșie, un design nou în lateral, care nu mai îngrădește piciorul în lateral.
În 2013, adidas a prezentat pentru prima dată această talpă cu o nouă textură care o făcea mai elastică. Tot atunci a apărut primul pantof care purta numele Boost. Acum adidas inserează acest timp de material în foarte multe dintre produsele sale, de la pantofi de alergare la cei de lifestyle precum Yeezy și NMD.
În cazul acestui adidas, mari porțiuni de spumă sunt prezente în partea din față a tălpii și în zona călcâiului pentru a oferi o amortizare foarte bună, mai ales la alergări pe asfalt. Partea superioară este o combinație de până și piele artificială, ce asigură o fixare mai bună a șireturilor, dar și o libertate de mișcare mai mare a piciorului.
Ce putem spune după peste 50 de kilometri de alergare cu Response 3M? Avem în față un adidas foarte stabil, a cărui talpă amortizează foarte bine. Ne bucurăm că la această generație pânza din partea superioară a fost schimbată, acum se numește Strechweb, pentru că pe cea de la precedenta generație am rupt-o destul de repede.
Partea de jos a tălpii are un plastic roșu mai dur, de fapt ca un fel de grilă care oferă prindere mai bună pe suprafața de alergare. Response 3M este o alergere foarte bună fără a fi chiar cel mai scump pantof de la adidas.
Stabilitatea îl face un pantof foarte bun la sală, dar noi îl preferăm datorită amortizării deosebit de bune la alergarea pe asfalt.

Marca adidas
Model Response 3M
Tip Pantof alergare/Pronație neutră
Greutate 342 grame
Tehnologii: Strechweb, Boost, Torsion

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema