Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tinmar, cel mai mare furnizor privat de energie din România, lansează Fundația Tinmar, prin care își propune să dezvolte orașele viitorului, să crească liderii de mâine, dar și să antreneze noii campioni prin promovarea sporturilor de masă.

Sub sloganul energie pentru viitor, Fundația Tinmar propune o viziune ambițioasă pentru România, prin care să dea înapoi comunității energie, prin programele de implicare și activitățile derulate.
Astfel, fundația va derula programe în trei direcții esențiale: sporturile de masă, dezvoltarea sustenabilă a orașelor și formarea liderilor de mâine.
Programele dedicate sporturilor de masă includ proiectele care susțin românii să facă mai mult sport și care promovează importanța mișcării în rândul copiilor și tinerilor, cu focus pe sporturi de masă ca fotbalul, atletismul, înotul, ciclismul și triatlonul.
În ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă a orașelor, Fundația Tinmar are ca obiectiv finanțarea, prin selecție deschisă, a acelor proiecte de infrastructură, mediu, reciclare, transport alternativ etc. care rezolvă probleme de mediu și de urbanitate din marile orașe.
Cea de-a treia direcție de activități a Fundației Tinmar include programe care ajută tinerii să se dezvolte în liderii de mâine ai comunităților. În spiritul acestui obiectiv, fundația finanțează, prin selecție deschisă, proiecte care contribuie la educația pentru științe, educația antreprenorială și de leadership.
“Tinmar, un antreprenoriat 100% românesc, clădit pe valori ca ambiție, calitate și responsabilitate, vrea să dea înapoi comunității energia esențială necesară unei dezvoltări sănătoase. Pentru noi asta înseamnă creșterea de lideri responsabili, investirea în educarea și formarea lor, sprijinirea proiectelor de mediu și locuire, dar și promovarea sportului ca un stil de viață, ceea ce ne propunem să facem cu ajutorul fundației pe care am înființat-o”, a declarat Claudia Marta, președinte Fundație Tinmar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema