Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Odată cu lansarea noului iPhone7, Apple a lansat Apple Watch Nike+, un model dezvoltat în urma unui parteneriat cu compania americană de echipamente sportive.

Apple Watch Nike+ se prezintă ca cel mai tare gadget pentru alergători. Noul ceas Apple are acum GPS încorporat, un display de două ori mai luminos și rezistență la apă (50 metri). Modelul a mai primit un procesor cu două nuclee și watchOS 3.
Ceasul cuprinde acum comenzi exclusive Siri și teme de la Nike.
Este oferită o integrare mai bună pentru acest model la aplicația Nike+ Run Club. Prin intermediul acesteia alergătorii pot alege între planuri de antrenament, își pot face programe, monitoriza progresul și pot fi ghidați de către cei mai buni antrenori și atleți din lume.
Apple Watch Nike+ este cel mai bun companion pentru alegători, iar rezistența la apă îl face potrivit atât pentru înotători, cât și pentru cei care fac triatlon.

“Noi cunoaștem alergătorii – și știm că mulți dintre ei caută un device care le oferă un mod ușor și rapid prin care să înceapă monitorizarea alergării,” a spus Trevor Edwards, președintele brandului Nike.

Apple Watch Nike+, la fel ca toate modelele Apple Watch Series 2 au GPS încorporat care permite monitorizarea pașilor, distanței și rutei. Față de prima generație Apple Watch, acum alergătorii nu mai au nevoie de un iPhone cu care să alerge.

Nike Sport band este o curea creată special pentru acest tip de ceas de către specialiștii companiei de articole sportive. Este perforată pentru o mai bună ventilare și pentru a elimina transpirația din zona ceasului. Cureaua este disponibilă în 4 combinații de câte 2 nuanțe.

Nike+ Run Club
Apple Watch Nike+ combină calitățile Apple Watch Series 2 și ale aplicației Nike+ Run Club pentru a conecta alergătorii acestui club din întreaga lume. Aplicația este încorporată în această ediție a ceasului și poate fi accesată foarte simplu printr-o singură atingere. Alergătorii primesc de la ceas toate informațiile inclusiv alergările programate, provocările sosite din partea prietenilor, chiar și detalii despre starea vremii.

Disponibilitate
Apple Watch Nike+ va fi disponibil în două dimensiuni și carcase de aluminiu (38 mm și 42 mm) și poate fi comandat cu 4 combinații de culoare ce includ: Negru/Volt, Negru/ Gri Cool, Argintiu/Alb și Argintiu/Volt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema