Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După succesul modelului PureBOOST, adidas a lansat și varianta PureBOOST X. Pantoful de alergare este creat exclusiv pentru femei, de către femei. Având la baza ani de testare și de cercetare cu femei din întreaga lume, adidas a creat un pantof de alergare cu o formă fluidă, construit pentru a satisface stilul de viaţă activ și energic al acestora.

În timp ce majoritatea modelelor de pantofi pentru alergare sunt adaptări ale modelelor de pantofi bărbăteşti, PureBOOST X a fost proiectat ţinând cont doar de femeile sportive, având drept rezultat un pantof de alergare pentru femei care combină înalta performanţă şi ultimele tendinţe în modă.

Curbura mediană flexibilă PureBOOST X şi sistemul reglabil de închidere a şireturilor cuprind forma piciorului atletei pentru a oferi suţinere, aspect şi confort. Plasa adaptabilă de pe porțiunea superioară a pantofului susţine şi protejează piciorul lăsând în același timp pielea să respire, pentru confort în timpul curselor. PureBOOST X are, de asemenea, talpa BOOST care este alcătuită din mii de capsule concepute pentru a elibera energie la fiecare pas. Talpa exterioară Stretch Web se adaptează pașilor și permite flexarea piciorului și mențierea mișcărilor naturale în timpul antrenamentului.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema