Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pentru cei care au un stil de viață mai activ, Samsung a lansat trei accesorii smart, toate compatibile cu smartphone-urile Galaxy S7 și Galaxy S7 edge.

Gear Fit2
Lansată în luna iunie, noua brățară smart, Gear Fit2, te ajută să îți determini progresul prin antrenamente, notificări și provocări gândite pentru a te motiva și a păstra un tonus fizic sănătos. Oferind o imagine holistică a întregii activități, Gear Fit2 poate monitoriza nu doar pulsul inimii, ci și nivelul de stres al organismului și obiceiurile de somn, ceea ce duce la o înțelegere și o gestionare mai bună a modului tău de viață.
GPS-ului integrat îți permite să renunți la orice alt dispozitiv și să te concentrezi pe antrenamentul tău, timp în care senzorii măsoară cu acuratețe orice tip de antrenament: alergare, ciclism, yoga, Pilates, genuflexiuni, fandări sau abdomene.
Samsung Gear Fit 2 este disponibil la partenerii Samsung, în culorile Pink, Blue și Dark Grey.

Galaxy S7 edge, Gear Fit2

Gear IconX
Fără a mai avea nevoie de cabluri, căștile cu design unic, Gear IconX, îți oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, dar și posibilitatea de a asculta muzica preferată.
Gear IconX nu este doar un player de muzică (fiecare cască are o memorie de 4GB), ci și un dispozitiv cu GPS integrat care poate măsura bătăile inimii și care te poate motiva în timpul exercițiilor fizice prin ghidul vocal integrat. Căștile Gear IconX vor fi disponibile de la sfarsitul lunii iulie, la partenerii Samsung.
Samsung Icon X

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema