Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Samsung Electronics a lansat Gear Fit2 și Gear IconX, extinzându-și portofoliul de accesorii smart. Noile accesorii de fitness sunt compatibile cu tehnologii precise de monitorizare a distanței parcurse și de redare a muzicii, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență de fitness completă.

Gear Fit 2 dispune de funcție GPS și funcții de monitorizare a ritmului cardiac, care urmăresc și măsoară cu exactitate distanța parcursă și pulsul, generând instantaneu rapoarte despre activitatea sportivă a utilizatorului. Căștile Gear IconX nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informații despre performanța din timpul antrenamentului. Gear Fit2 și Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de antrenament ale utilizatorilor, indiferent că aceștia se pregătesc intens pentru un maraton sau se află la într-o plimbare lejeră prin parc.
„Stilul de viață sănătos a devenit o prioritate pentru tot mai mulți utilizatori. Tehnologia accesoriilor smart Samsung îmbunătățește activitățile de fitnesss ale utilizatorilor, oferindu-le experiențe complete și mai distractive. Gear Fit2 și Gear IconX sunt create special pentru a răspunde tuturor nevoilor utilizatorilor, permițându-le acestora să aibă parte de mai multe beneficii în urma antrenamentului lor zilnic,” a declarat Younghee Lee, Vicepeședinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business în cadrul Samsung Electronics.

Gear Fit2: funcții avansate de fitness
Design ergonomic și elegant, fiind ideal pentru utilizare zilnică.
Ecranul curbat tactil Super AMOLED permite o monitorizare ușoară a activităților de fitness, precum și verificarea și răspunderea la mesaje text.
Funcția GPS și senzorul de monitorizare a ritmului cardiac permit monitorizarea activităților indiferent de stilul de viață.
Funcția Auto Activity Tracking identifică automat activitățile utilizatorilor, chiar dacă aceștia aleargă, merg, pedalează, utilizează aparatul de vâslit sau bicicleta eliptică.
Oferă posibilitatea de transfer a datelor despre activitățile de fitness între S Health și alte aplicații de fitness, precum și funcția „Step Challenges” pentru competițiile între utilizatori.
Utilizatorii pot asculta muzica preferată în timpul antrenamentului fără a avea nevoie de smartphone.

Gear IconX: Experiență wireless simplă
Ușoare și confortabile, noile căști sunt disponibile în trei mărimi diferite și pot fi activate prin simpla introducere a lor în ureche.
Datele de fitness, precum distanța parcursă, viteza, durata, ritmul cardiac și caloriile arse pot fi monitorizate cu ușurință, iar IconX se sincronizează simplu cu S Health.
Funcția Voice Guide oferă informații despre antrenament, precum și muzica preferată a utilizatorului.
Spațiu de stocare pentru până la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth și controlul muzicii prin simpla atingere a căștilor.
Gear Fit2 va fi disponibil începând cu 10 iunie 2016, iar Gear IconX va fi disponibil în începând cu iulie 2016.

Gear IconX (3)

Gear Fit2 (1)

Gear IconX  (1)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema