Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pebble Time este primul gadget smart testat de FitReport.ro pentru activitățile sportive. Vor mai urma și altele deoarece au apărut tot felul de produse care ne pot face viața mai ușoară în timp ce facem sport.

Primul testat de noi este Pebble Time Round, un smartwatch minimalist, unisex cu un ecran de un inch care afișează date și funcții esențiale. Este un planner foarte bun, noi am pune acolo toate datele evenimentelor la care trebuie să participăm pentru a primi notificări de la gadget. Timelineul este organizat destul de bine, iar notoficările sunt destul de discrete, astfel că nimeni nu poate vedea clar dacă primiți modificări de la Facebook sau Tinder…
Pebble Time primește notificări de la aplicațiile de pe telefon, dar nu are GPS sau senzor pentru a urmări bătăile inimii, nu este un ceas de fitness prin excelență. Astfel, că la alergări, la fel ca și în cazul Apple Watch nu vă puteți despărți de de smartphone.
Pebble Time Round are o grosime de doar 7,5 mm – este atât de ușor, încât uiți că îl porți. Ceasul are o autonomie de până la 2 zile. În plus, smartwatch-ul monitorizează somnul și activitățile fizice.

Pebble Time Round
Display – 1 inch
Autonomie – 2 zile
GPS Tracker – nu
HR monitor – nu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand