Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Conceptul B2RUN ajunge și în România și propune două curse, în București, la începutul lunii iunie și la Cluj la o dată ce urmează a fi anunțată ulterior. Această platformă destinată companiilor este ideală pentru a întări spiritul de echipă şi sănătatea angajaţilor din firme şi, totodată, reprezintă un mijloc neconvenţional pentru stimularea clienţilor şi partenerilor de afaceri.

În 2016, evenimentele B2RUN vor avea loc la ”Arena Naţională” din Bucureşti şi la ”Cluj Arena” din Cluj-Napoca.
Platforma B2RUN s-a extins din 2016 prin adăugarea României pe harta faimoasei curse de alergare dedicată corporaţiilor. ”Arena Naţională” din Bucureşti (în luna iunie) şi ”Cluj Arena” din Cluj-Napoca (în luna mai) vor fi magneţii care nu vor lăsa experienţa B2RUN să treacă pe lângă companii. Infront Sports & Media, lider internaţional în marketing sportiv, a sublicenţiat drepturile B2RUN în România agenţiei de marketing sportiv Kick Off Events. Astfel, ţara noastră va fi pe platforma B2RUN alături de Germania, Franţa, Elveţia si Portugalia. Kick Off Events este o companie cu peste 10 ani de experienţă în marketing sportiv şi organizare de evenimente, având sute de proiecte şi colaborări cu unele dintre cele mai importante branduri de pe piaţă.

Seria de evenimente B2RUN a fost dezvoltată de Infront din nevoia unui stil de viaţă mai sănătos şi creşterea preocupării corporaţiilor pentru health management. În prezent, B2RUN este cea mai mare cursă pentru companii din Europa. Evenimentele se derulează pe o distanţă de şase kilometri, oferind oportunitatea companiilor de a încuraja şi a creşte interesul în evenimente de grup. Totodată, va îmbunătăţi spiritul de echipă în rândul angajaţilor şi, în acelaşi timp, va contribui la consolidarea imaginii şi reputaţiei companiei. B2RUN este cea mai mare serie de evenimente de alergare destinată companiilor, înregistrând o creştere semnificativă de la lansarea din 2004. În 2016, această cursă se va disputa în Germania, Franţa, Elveţia, Portugalia şi România, oferind companiilor o platformă atractivă pentru evenimente corporate unice. În ţara de origine, Germania, B2RUN a înregistrat cea mai mare creştere. Anul trecut, în cele 12 evenimente s-a înregistrat o participare record de 125.000 de alergători din peste 5700 de companii. Au fost 30.000 de participanţi la Munchen, 17.500 au alergat la Nurnberg, iar la Berlin au fost în competiţie 14.000 de oameni.

”Conceptul B2RUN se bucură de o reputaţie excelentă şi o rezonanţă puternică în Europa. Caracterul unic al cursei ne face mândri şi fericiţi să aducem acest proiect în România. Background-ul în organizarea evenimentelor sportive (The Color Run România, East European Comic Con, etc) ne va ajuta să realizăm o experienţă memorabilă. Suntem încrezători că evenimentul va fi bine primit în România, atât în rândul companiilor, cât şi în rândul angajaţilor. Mizăm pe succesul evenimentului şi, de aceea, urmărim extinderea B2RUN şi în alte oraşe din România”, a spus reprezentantul Kick Off Events, Gigi Loghin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand