Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Odată cu înnoirea colecției Nike, pantoful de alergare Lunarglide 7 a primit noi culori, iar rândul la test, după varianta Flash a venit unei variante normale, dar pe culoarea roșie. Ni se par acum unii dintre cei mai atrăgători pantofi de alergare de pe piață și vi-i recomandăm mai ales dacă vă apucați pentru prima dată de acest sport.

Nike Lunarglide 7 este o pereche de pantofi de alergare cu care am făcut peste 50 de kilometri. I-am alergat prin București, pe trotuare, prin parcuri, profitând de primvara de afară. Recunosc că m-am grăbit, pentru că mai am în vedere încă două modele noi de testat de la compania americană.
Față de Lunarglide 6, la 7 se văd îmbunătățirile, mai ales pe laterale. De data aceasta partea de sus a primi și sistemul Flyknit, îmbinate cu sistemul de prindere FlywirePantoful este perfect pentru alergare pe distanțe medii și pentru viteze nu foarte mari.
Nike LunarGlide 7 este foarte confortabil, oferă o susținere bună, dar are și rol în corectarea alergării unora. Modelul are și suprafețe reflectorizante. Acesta te face vizibil chiar și în zonele mai întunecoase.
Construcția Flyknit cu trei straturi este cea mai nouă tehnologie a Nike. Datorită acesteia, pantoful se mulează perfect pe picior fără a vă incomoda în niciun fel indiferent de ce faceți. Eu am folosit acest pantof și la clasele de TRX și în ciuda mișcărilor ciudate nu m-a durut piciorul. Lunarglide 7 se prind bine chiar și în bridele TRX-ului.
Talpa Lunarlon formată din două părți cu desități diferite oferă o amortizare destul de bună. Aceasta se prinde de partea de sus denumită Flyknit printr-un sistem denumit Flywire. Dynamic Support este numele sistemului care vă ține călcâiul fix în alergare. Mai ales datorită acestuia, recomandăm acest pantof celor care se apucă să alerge pentru prima dată. Eu am alergat primele distanțe mai lungi (pentru mine atunci și 5 kilometri era o distanță lungă) cu Lunarglide și întotdeauna nu am avut de ce să mă plâng de ei.

Marca NIKE
Model LunarGlide7
Tip Pantof alergare/Stabilitate
Greutate 289 grame
Tehnologii: Flyknit, Flywire, Dynamic Support, Lunarlon

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema