FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Peste 3.000 de persoane au ales să îşi petreacă weekend-ul la cea de-a şasea ediţie a Convenţiei Internaţionale de Fitness, în compania instructorilor de fitness străini şi români. FitReport.ro a fost acolo și a participat la clase interesante precum House FIT, Hit IT sau Fight Club.

Pasionații de fitness au avut ocazia să se antreneze alături de zeci de presenteri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și România. Specialiștii în fitness au prezentat publicului ultimele noutăți din industrie (antrenament funcțional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Convenția a adus în fața iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elveția), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound etc.
Senzaţiile celei de-a şasea ediţii a Convenţiei Internaţionale de Fitness au fost Troy Dureh şi Adrian Borozan, instructorii care îşi ţin clasele de fitness pe cursuri de rap. Clasele de Fight Club, Kick Ass Boot Camp sau Hit It, susţinute de cei doi, au umplut sălile cu împătimiţi ai sportului şi profesionişti din domeniu, care au învăţat astfel cele mai noi tehnici de antrenament.

Expoziție de produse și servicii, spațiu de recreere și consiliere
Convenția Internațională de Fitness a găzduit și Expoziția de produse și servicii din industria fitness-ului, unde au participat peste 30 de expozanţi.
În zona expo, gândită ca un spaţiu complementar Convenţiei, au fost organizate şi workshop-uri unde participanţii au putut învăţa cum să prepare mâncare raw vegan sau shake- uri sănătoase cu seminţe şi iaurt.
Vizitatorii expoziţiei s-au întrecut să probeze să probeze gratuit faimosul Power Plate, considerat unul dintre cele mai bune aparate de fitness. Cel mai mare avantaj al antrenamentelor cu acest aparat este că oferă rezultate într-un timp mai redus decât exerciţiile fizice convenţionale. Zece minute de vibraţii pe Power Plate echivalează cu o oră de fitness.
În spaţiul expoziţional au fost expuse articole dedicate atât sportivilor profesionişti, cât şi amatorilor de mişcare: costume şi lenjerii pentru sport, aparatură pentru sălile de fitness sau pentru propriile case, produse ce promovează o viață sănătoasă, produse bio, suplimente alimentare speciale pentru slăbire sau pentru anumite niveluri de fitness, suplimente alimentare pentru masă musculară şi forţă, pentru performanţă sportivă ori pentru sănătate şi frumuseţe.
Mulţi dintre participanţii la Convenţie au profitat de cadrul expoziţional pentru a achiziţiona costume de fitness, echipamente sportive sau pentru a se aproviziona cu uleiuri de cocos organice ori suplimente nutritive dedicate celor care fac mişcare. De asemenea, doamnele interesate să arate cât mai bine au discutat cu reprezentanţii clinicilor de chirurgie plastică despre cele mai noi tendinţe şi metode de modelare existente pe piaţa românească.
Din cadrul spaţiului expoziţional nu au lipsit nici medicii, care au oferit persoanelor prezente mai multe detalii legate de rinoseptoplastie. Intervenţia chirurgicală asupra nasului şi asupra septului nazal deviat este indicată celor cărora le place să facă sport, dar au probleme cu respiraţia din cauza unei deviaţii de sept.

Evenimentul a fost organizat de Școala “FITNESS SCANDINAVIA”. Şcoala a fost fondată în anul 2009 și, în doar un an, s-a poziționat ca una dintre primele companii de educație în fitness din România. Doar în primul an au fost instruiți peste 600 de instructori și entuziaști ai sportului. Astăzi, 5 ani mai târziu, Şcoala “FITNESS SCANDINAVIA” are peste 5.000 de clienți.
Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitness-ului, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul Şcolii vine din educație în fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi în fitness, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele. Școala a preluat influența industriei fitness din zona Scandinavă, în special. Unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.
Scandinavia deține o industrie a fitness-ului de ultimă generație și contribuie la crearea unui drum inovativ și inspirațional în acest domeniu de activitate.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema