Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pasionații de mișcare se pot înscrie la cursurile susținute de cei mai buni presenteri internaționali ai fitnessului prezenți la București la sfârșitul lunii martie şi pot afla detalii despre ultimele tendinţe în materie de fitness şi nutriţie.

Cel mai așteptat eveniment de fitness al anului și, de altfel, singurul de acest gen din România- cea de-a șasea Convenție Internațională de Fitness- va avea loc în perioada 19- 20 martie la Rin Grand Hotel din București.

Pasionații de fitness se pot antrena alături de zeci de presenteri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și România. Amatorii de mișcare se pot înscrie la clasele de fitness susținute de antrenorii români și internaționali pe parcursul celor două zile.

Specialiștii în fitness vor prezenta publicului ultimele noutăți din industrie (antrenament funcțional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Convenția va aduce în fața iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elveția), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound etc.

Una dintre atracțiile festivalului este cursul ținut de Troy Dureh. Acesta este în prezent unul dintre instructorii de top în fitness în UK, cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la convenții din întreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit în cercurile de celebrităţi. El este producătorul programului inovativ de dans Body Boot-Camp, cunoscut în întreaga lume.

Una dintre atracţiile principale ale cursurilor susţinute de Troy Dureh este faptul că antrenorul combină rap-ul cu antrenamentul de tip fight/box. În cadrul cursurilor susţinute, Troy Dureh le explică participanţilor cum să lucreze cântând rap.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema

  • Alte articole vor urma curand