Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nike a lansat modelul LunarEpic Flyknit. Cu un design revoluționar ce include un manșon de susținere a gleznei, noul model oferă un suport exceptional, mișcari fluide si confort îmbunătațit.

Concepția noului model LunarEpic Flyknit a început în urmă cu 18 luni, plecând de la studierea unei ghete de fotbal revoluționare. Folosind informațiile obținute de la gheata Nike Magista, care permite piciorului să funcționeze ca un tot unitar impreună cu glezna pentru accentuarea mișcării naturale și a fluidității – designerii Nike au decis să creeze un pantof de alergare care să ofere aceleași senzații, asigurând în același timp suport, confort si forță.

Construcția pantofului a început cu realizarea parții superioare, dintr-o singură bucată cu ajutorul tehnologiei Nike Flyknit, care este extrem de ușoară și asigură o bună ventilație fixând în același timp perfect piciorul. De asemenea au fost adaugate cablurile Nike Flywire și manșonul de fixare a gleznei pentru a elimina mișcarile nedorite.

La realizarea structurii tălpii designerii au folosit tehnologia dual-injection. Folosind caldura in locul adezivului ei au reușit sa fuzioneze două tipuri de spumă intr-o singură structură care asigură functionalitatea clasică Lunarlon. Tăieturile laser realizate pe părțile laterale ale tălpii asigură flexibilitate in zonele vizate.

În continuare, talpa realizată fără cauciuc are integrate, în punctele de presiune, profile care sunt tăiate cu ajutorul laserului și actionează asemeni unor pistoane. Realizate din spuma Lunarlon, fiecare dintre ‘pistoane’ acționează individual și asigură o alergare confortabilă. Oferind maxim de tracțiune și amortizare ele asigură o tranziție de neegalat la rulare și o buna propulsive prin returnarea de energie.

Prin combinarea tututor acestor elemente rezultă un pantof care asigură un suport fara precedent, ce se adaptează mișcării corpului pentru asigurarea unei alergări fluide si a unui confort îmbunătațit. Este un pantof versatil, ideal pentru alergările de anduranță, intervale sau alergări de recuperare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema