Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După alergările cu un patof care îți oferă stabilitate, cei care vor să scoată timpi mai buni au nevoie de niște pantofi mai zvelți și mai ușori. Alegerea noastră de această dată a fost Nike Pegasus 32, un model cu ajutorul căruia poți să sprintezi mai repede.


Nike Pegasus 32 este o pereche de pantofi de alergare cu care am făcut peste 60 de kilometri. I-am alergat prin București, pe trotuare, prin parcuri, dar pe vreme bună. Pentru ploaie au apărut modele care vă protejează, vi le recomand pe acelea.
Nike Pegasus 32 Men are talpa Air Zoom care este mai zveltă și mai ușoară decât Lunarlon. Este mai responsivă la deformare și returnează mai multă energie. Suportul oferit piciorului este neutru, iar acest pantof este mai potrivit celor care au deja ceva experiență în alergare.
Partea de sus se numește Flymesh. Acest timp de material deja a devenit un standard în domeniu, mai ales în cazul pantofilor de alergat din categoria celor neutri. Față de Pegasus 31, noul model a câștigat sistemul Flywire care ajută la o fixare mai bună pe picior.
Acum partea de sus permite piciorului să „respire” mai bine, dar și a devenit mai ușoară. Combinația dintre spuma Midsole și tehnologia Zoom Air din călcâi permite o experiență destul de confortabilă în timpul alergării. Pegasus 32 va rămâne una dintre alegerile principale ale alergătorilor, dar și un produs important pentru Nike.
Talpa Cushlon amortizează foarte bine și am avut probleme cu adaptarea doar la prima alergare. După aceea, sistemul Flywire s-a adaptat formatului piciorului și următoarele alergări au fost foarte confortabile. Nike-ul acesta este mai rapid, datorita greutății reduse, dar și a energiei returnate de Cushlon în alergare. Pentru o priză mai bună pe timpul alergării, pe suprafața tălpii sunt niște elemente numite Blown Rubber Crash Rails.
Ca o concluzie, Pegasus are o istorie importantă în spate, iar Pegasus 32 duce mai departe această istorie fiind un pantof pe care te poți baza la maratoane și alt timp de competiții. Eu l-am dus și pe la sala, l-am purtat și la ținuta de zi cu zi și s-a potrivit foarte bine în tinutele de acum, mai ales că se poartă culorile vii.

Marca NIKE
Model Air ZOOM Pegasus 32
Tip Pantof alergare/neutral
Greutate 281 grame
Tehnologii: Flymesh, Flywire, AirZoom, Cushlon

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema