Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Este primul review pe care îl scriu despre un pantof de sport și am ținut să fie special. Am început să alerg în Nike Lunarglide 6, încă păstrez cu sfințenie o ediție specială a modelului, iar acum trebuie să vorbesc de următoarea generație Lunarglide 7 Flash Edition.

Nike Lunarglide 7 Flash este o pereche de pantofi de alergare cu care am făcut aproape 100 kilometri. I-am alergat prin București, pe trotuare, prin parcuri, pe zăpadă, ger și pe gheață. Ca o paranteză nu vă recomand suprafețele alunecoase nici dacă aveți încălțări cu crampoane, acestea trebuiesc trecute cu grijă, mai ales când alergi cu un Lunarglide cu o talpă cât de cât plată, dar și plină de tehnologii.
Față de Lunarglide 6, la 7 se văd îmbunătățirile sistemului de respingere a apei. De data aceasta, piciorul este izolat mai bine iar cusaturile care pot afecta etanșeitatea au dispărut. Pantoful este perfect pentru alergare pe distanțe medii și pentru viteze nu foarte mari.
Nike LunarGlide 7 Flash este foarte confortabil, oferă o susținere bună, dar are și rol în corectarea alergării unora. Stratul care respinge umezeala este reflectorizant. Acesta te face vizibil chiar și în zonele mai întunecoase.
Construcția Flyknit cu trei straturi este cea mai nouă tehnologie a Nike. Datorită acesteia, pantoful se mulează perfect pe picior fără a vă incomoda în niciun fel indiferent de ce faceți. Eu am folosit acest pantof și la clasele de TRX și în ciuda mișcărilor ciudate nu m-a durut piciorul. Lunarglide 7 se prind bine chiar și în bridele TRX-ului.
Talpa Lunarlon formată din două părți cu densități diferite oferă o amortizare destul de bună. Aceasta se prinde de partea de sus denumită Flyknit printr-un sistem denumit Flywire. Dynamic Support este numele sistemului care vă ține călcâiul fix în alergare. Mai ales datorită acestuia, recomandăm acest pantof celor care se apucă să alerge pentru prima dată. Eu am alergat primele distanțe mai lungi (pentru mine atunci și 5 kilometri era o distanță lungă) cu Lunarglide și întotdeauna nu am avut de ce să mă plâng de ei.

Marca: NIKE
Model: LunarGlide7 Flash
Tip: Pantof alergare/Stabilitate
Greutate: 269 grame
Tehnologii: Flyknit, Flywire, Dynamic Support, Lunarlon

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema