Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

HTC şi Under Armour au lansat UA HealthBox, primul sistem de fitness conectat din lume care măsoară, monitorizează şi gestionează cele mai importante mecanisme de sănătate şi fitness – somnul, activitatea fizică şi nutriţia.

 

Proiectat împreună cu HTC şi dezvoltat de UA Record, UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate şi UA Scale, care se conectează perfect pentru a oferi informaţii ce le permit utilizatorilor să-şi îmbunătăţească sănătatea şi activităţile de fitness.

“Acest sistem conţine tot ceea ce este necesar unui consumator pentru a-şi gestiona mai bine sănătatea şi activităţile de fitness,” a declarat Wolfgang Muller, Executive Director Business Development & Emerging Devices, HTC. “Fie că este vorba de atleţi de performanţă sau pur şi simplu de utilizatori hotărâţi să-şi îmbunătăţească sănătatea, UA HealthBox este singurul sistem care furnizează o gamă completă de servicii şi oferă informaţiile şi motivaţia necesare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.”

UA Band este o brăţară proiectată pentru a fi purtată pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Aceasta monitorizează activitatea zilnică, exerciţiile fizice şi somnul. Monitorizarea activităţilor din timpul zilei permite stabilirea unui obiectiv zilnic şi urmărirea progresului pe brăţară. UA Band are un înveliş exterior realizat dintr-o singură bucată, cu un display plasat cu discreţie sub un strat exterior de cauciuc, permiţând tehnologiei să se facă nevăzută atunci când nu este folosită. Destinată atleţilor, brăţara oferă un mod avansat pentru exerciţii fizice, cu un display care rămâne pornit în timpul exerciţiilor, şi cu un LED care indică zona frecvenţei cardiace atunci când este folosită împreună cu UA Heart Rate. UA Band vine în culoarea neagră, cu o textură roşie în interior ce permite absorbţia umezelii.

UA Heart Rate este un sistem compact de monitorizare a frecvenţei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapidă pentru o prezență discretă în timpul exerciţiilor. Centura pentru piept şi senzorul detaşabil ajută utilizatorii să monitorizeze intensitatea şi să se antreneze mai eficient. UA Heart Rate a fost creată pentru a asigura o calculare cât mai precisă a caloriilor arse în timpul celor mai intense exerciţii fizice. Împreună cu aplicaţia UA Record, UA Heart Rate permite utilizatorului să îşi personalizeze zonele frecvenţei cardiace.

UA Scale este un cântar cu conectare Wi-Fi frumos realizat, cu un design circular reprezentativ. Cântarul utilizează un strat de sticlă cu tehnologie avansată de vopsea conductivă care facilitează analizarea greutății și a procentajelor de grăsime corporală. Display-ul LED din spatele sticlei permite tehnologiei să devină invizibilă atunci când nu este folosită. Cântarul poate monitoriza până la opt utilizatori şi se sincronizează cu aplicaţia UA Record pentru ca utilizatorii să-şi observe tendinţele în ceea ce priveşte greutatea corporală, ca parte a panoului general de comandă. UA Scale vine în culoarea neagră, cu o textură roşie pe partea interioară.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Alte articole pe aceasta tema